Energier i vardagen

0

Energier, det som vi ständigt känner av och påverkas av. Alla på olika sätt men vi påverkas av det. För egen del har min sensitivitet blivit allt högre och det är riktigt spännande och samtidigt ibland väldigt påfrestande. Häromdagen upptäckte jag när jag kom hem att någon varit där, det var andra energier som mötte mig, jag bor själv så det handlade inte om det. Det var som att gå in i en vägg av dimma eller slöja. Det var ingen arg energi men annorlunda och definitivt inte min. Så jag scannade av den och det var inte heller någon andlig energi, det vill säga ett besök från andevärlden. Jag kunde verkligen inte förstå, fältet gick från hallen och in i köket sedan tog det slut. Jag kollade mina värdesaker men inget verkade saknas. Kanske någon av dom som har min extra lägenhetsnyckel varit hemma men icke. Det var ett mysterium men jag kunde inte lösa det. Efter någon dag ringer det på min dörr och jag öppnar och utanför står vaktmästaren som förklarar att han varit i min lägenhet häromdagen eftersom jag hade anmält ett fel på kylskåpet (vilket i sig var två veckor sedan och jag trodde att man hade åtgärdat det). Han hade inte hittat något fel och det var väl inte konstigt för i samband med att felet uppstått hade jag gett Reiki till kylskåpet men för att vara duktig hyresgäst även anmält felet. När sedan kylskåpet fungerade så tänkte jag inte mer på det. Ja, energier är spännande!

Jag tillhör den delen av befolkningen som fortfarande brevväxlar på ett traditionellt fysiskt sätt och jag har en kär vän som jag brevväxlar med. Ett utav de senaste breven jag fick, innehöll energier som jag scannade av och som påverkade mig så pass mycket att jag knappt kunde vara i samma rum som brevet. Det är intressant när en gåva utvecklas på så sätt att det tydliggörs så intensivt och konkret som i det här fallet. Det har aldrig någonsin tidigare hänt att jag påverkats av min väns brev på så sätt. Det har alltid varit glädje i att läsa texterna som min vän skriver men den här gången kände jag det redan innan jag såg att brevet låg i brevlådan en oro, stress och förvirring. Till saken hör att jag inte riktigt fattade det förrän senare när jag lade ihop mina upplevelser att det hade gått till så. Min kära vän blev förvånad över detta och kände skuld men som jag förklarade så är det ju mitt ansvar vad jag tar in och kopplar upp mig till.

Med denna texten vill jag förklara att livet som medial i ett vanligt vardagsgrått ljus inte alltid är så enkelt att förstå men oerhört spännande och samtidigt så otroligt viktigt att man känner sig själv och är psykiskt stabil och trygg. Det är en sak att koppla upp sig under ordnade förhållanden vid konsultationer, i meditation eller liknande. När det händer “magiska” saker i min vardag är det inte alltid lätt eller enkelt att stå med båda fötterna på marken, det kan faktiskt gunga rejält. Jag kan bli yr, må illa, få hjärtklappning, svettas eller andra fysiska besvär vilket i sig kan kännas som jag är riktigt illa däran. Då gäller det att kunna lugna ner sig själv. Dessutom behöver man också ha en bra upprättad kontakt med sina andliga vägledare för att få stöd och råd i det som händer annars är det nog lätt att allt går över styr samt bra att även ha ett nätverk med likasinnade. För till syvende och sist är man ganska ensam i detta och det är svårt att gå till vårdcentralen och förklara…

Med ljus,

Boel

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke