Energitjuvar

0

Har du känt dig dränerad när du träffar vissa människor? En del människor har en förmåga att ta energi från andra, utan att de egentligen inte vet det. Men du känner det efter att du träffat en sådan person, du blir trött, gnällig, kanske får du ont i kroppen utan anledning känns det som – du är helt enkelt dränerad på energi.

Det bästa sättet att ha koll på detta är självklart att man känner sin energi, att man lär sig vilka som dränerar dig. För när vi lär oss detta kan vi också skapa skydd för dräneringen i förväg. Ibland lägger jag ett beskydd kring mig, en ljusbubbla eller en gummiliknande dykardräkt. Ibland kan jag lägga ett spegelbeskydd, där speglarna riktas från mig.

När jag renar min aura, vilket jag försöker göra så ofta jag kan, åtminstone varje dag, händer det att jag kan hitta så kallade “snablar” från någon som sitter fast i min aura och som suger energi. När det händer ber jag ärkeänglarna om hjälp att kapa dessa snablar och heala energidränaget både hos mig själv men ber också om att änglarna skickar healing till personen. En del “snablar” kan sätta sig ordentligt fast så att de går in i kroppen och suger energi från mina chakror.

Jag brukar försöka hålla koll på vilka mina energitjuvar är och hålla dom en bit ifrån mig. Det är speciellt viktigt för mig att påminna mig om detta när jag går in i någon affär eller köpcentrum, eller på större tillställningar att se till att beskydda mig själv.

Jag brukar föreställa mig att jag går i ett äggskal som skydd till exempel, det är snabbt gjort i tanken. Gör så här:

Se för ditt inre skalet framför dig och om du vill kan du föreställa dig en dörr som du öppnar och går in i skalet sedan stänger du dörren inifrån skalet. Eller så kan du föreställa dig att skalet omsluter dig där du står. Föreställ dig sedan att skalet fylls med universums kärleksfulla vita ljus så att du har ljuset omkring dig och skalet mot omvärlden.

Lycka till med beskyddet!

Med ljus,

Boel

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke