Vägledning

0

För en tid sedan ställde jag frågan till mig själv, i en stilla meditation, vem är jag, vad är mitt syfte och vad behöver jag för att uppfylla det? Svaret som kom till mig var; ”du är villkorslös kärlek, ditt syfte är att förmedla villkorslös kärlek och det du behöver är villkorslös kärlek”. Stort uppdrag! Jaha och sen då? Vad innebär det? Frågor som fyllde mitt inre samtidigt som alla känslorna som svallade över gjorde mig förvirrad. Jag frågade; så om jag gör och är allt det – vad eller vem blir jag då? Ja, du kanske anar svaret: “villkorslös kärlek“.

Hur ska jag lösa det och vad innebär det konkret, för jag vill ju ha tydlighet och inget flum? Åter kom svaret direkt; ”att förmedla villkorslös kärlek med ett icke-dömande förhållningssätt, kommer så småningom att lösa upp allt karma och alla blockeringar och den rena energin som finns kvar är villkorslös kärlek – som återgår eller återvänder till villkorslös kärlek”. Magi, enkelt och oj, så svårt i en värld som begränsas av ett ego och åter vem är jag att förmedla detta med personlighet och andlig utveckling?

Jag brukar ha som vana att ställa frågor till mina vägledare och så långt jag har möjlighet följer jag den vägledning jag får till mig även om det inte alltid är självklart eller enkelt för mig. Oftast kommer insikter på vägen som gör att jag kanske förstår, speciellt när jag upplever den där villkorslösa kärleken som mina vägledare förmedlar. I det här fallet fanns det också en klar uppmaning “förmedla genom text, skriv något varje dag. Din inre kunskap och ditt hjärta kommer leda ditt arbete och tillsammans med den universella världen som kommer att bistå dig i det du vill förmedla”.

Så först tänkte jag att börja skriva en bok men sedan insåg jag att den disciplinen har jag nog inte riktigt ännu. Så kom jag att tänka på att jag kan ju bli influenser/bloggare och faktiskt börja pröva mig fram för att känna efter om detta är något för mig. Än har jag inte fått vare sig vägledning eller råd om att jag är på fel väg. Vanligtvis brukar det börja krångla, som till exempel om jag börjar skriva ett mejl eller ett brev eller ringer någon när jag är upprörd eller om det är något som jag egentligen inte vill göra – ja då krånglar mejlen, affären har slut på frimärken eller “abonnenten kan inte nås för tillfället”. Ja, du fattar konkret och faktiskt väldigt tydligt visar universum mig på rätt spår igen. Det gäller att tolka dessa signaler som vägledning.

Med ljus,

Boel

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke