Sluta aldrig drömma!

0

Idag känns det tungt i atmosfären, det verkar som att det är flera som upplever detta. För egen del har jag huvudvärk (brukar inte ha det), oro, spänningar (mer än vanligt) och en trötthet som känns så tung. Om jag har förstått rätt så verkar det finnas ganska mycket atmosfäriska störningar som är kraftiga och som kommer från bland annat solstormar från vår sol. Det har hänt att jag snappat upp detta tidigare men inte blivit lika påverkad av det som just nu. Förstår inte riktigt varför?

Fast egentligen vet jag inom mig att jag blir mer och mer känslig och att min sensitiva sida ökar för var dag som går och det är ju häftigt. Men ibland hänger jag inte riktigt med i alla förändringar i min tillvaro – känner och upplever att det går fort nu. Tror att många med mig skriver under på det. Har ju provat att kanalisera budskap här på min blogg och det är så givande och jag känner sådan samhörighet med alltet när jag gör det. Även om det tar mycket energi att få ner budskapen på pränt, för det är ju inte så att det kommer hela meningar alltid. Ibland kommer det enstaka ord eller uttryck som jag inte riktigt förstår och då ska jag försöka “tolka” och skriva det så lättbegripligt som möjligt. Min vägledare brukar glädja mig med att jag inte behöver ta det ansvaret, att människor är villiga att ta in det som budskapet har att ge dom och så vidare. Det känns skönt och det gäller ju att ha tillit till det… 🙂

I morgon ska jag påbörja en ny spännande resa med Zoë /the lightworker och göra en 21-dagars healingresa. Det känns verkligen så utvecklande. Enligt hennes instruktionsvideo så handlar det om att sammansmälta med kärleksenergin – det låter så vackert. Jag har lyssnat på flera videos med henne, där hon berättar om Atlantis med mera och det känns så rätt. Vid ett tillfälle när jag lästa Doreen Virtues “Änglarnas medicin” som börjar med hennes resa till Santorini, som ligger i den Grekiska ö-världen, kände jag att även om jag har varit på Santorini ett antal gånger så behöver jag åka dit igen. Hon skriver om att Atlantis fanns just på Santorini. Vid ett tillfälle var jag så nära att åka till den begravda staden som ligger på södra Santorini men det begav sig inte just då, vilket nog var meningen och att jag ska åka dit igen. Däremot var jag uppe på berget som höjer sig mitt på Santorini och besökte en utgrävd stad där. Det var så intressant och det kom en hel del bilder till mig som jag inte förstod då men som jag när jag läste Doreen´s bok kunde förstå.

Det är så underbart att människor som Zoë och Doreen delar med sig av sina kunskaper om den gamla världen och deras krafter och healingförmåga. De visar att det är viktigt att följa sina drömmar, ha tillit till det de får till sig och tro på sig själva. Även om det säkert inte varit enkelt alla gånger. Jag känner att det är en spännande tid nu och framåt och jag vet inte vad den bär med sig men jag är villig att ha tillit till processen och våga tro på mig själv och följa de eventuella drömmar som kommer…

Med ljus,

Boel

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke