Min vägledare berättar om mitt val

0

En önskan av värme väcks inom mig och jag längtar efter sol och avkoppling…

…när jag har varit iväg på mina resor, fysiska sådan i världen, har jag roat mig med att ta bilder på förutom naturen, vackra blommor och växter. Färgerna är så vackra och ljuset så speciellt. När jag ser min bild så vet jag exakt var jag var när jag lånade bilden av växten. Så etsar den sig fast i min minnesbank och jag kan använda den när jag längtar tillbaka till sol och värme…

Ibland upplever jag att jag inte är gjord för det här klimatet i Sverige och har ett stort behov av att få näring genom värme och sol. Tänkte fråga om hur det kommer sig, som vanligt när jag kanaliserar kursiv text inom citattecken…

…”kära ljusbarn, du har kommit från ljuset och din längtan tillbaka till ljuset är stark inom dig. Din tid är ännu inte kommen och det vet du. Den värld som du kan uppleva på dina resor, påminner dig om ditt hem, Källan, där naturen är så vacker och där harmoni råder. I ditt himmelska hem, Källan, råder inga väderväxlingar som på Jordens frekvenser. Den atmosfär som finns i ditt himmelska hem, har inte behov av vad ni kallar fotosyntes för att skapa syre. Detta eftersom habitanterna i Källan inte behöver syre eftersom man inte andas på det sättet. Det är en process som inte så enkelt kan förklaras, precis som att tid inte existerar i Källan. Det kan vara svårt för de som räknar sitt liv i tid med  sekunder, timmar och Jordeår att Källan inte har tid på det sättet. 

En upplevelse av något som känns i hjärtat, som är kontakten med din Källan, något vackert, en känsla eller liknande  påminner om din hemfrekvens, det vill säga Källan och allt vackert som finns där. Självklart kan habitanterna i Källan skapa snölandskap och öken också om de så önskar eftersom det finns det vackra i det. Du kära ljusbarn, har ofta suttit i din natur vid en bäck i solens värmande sken…din filosofiska sida har även i Källan sin plats och du har skrivit många vackra verk om dina inkarnationer i Jordeliven. Många är dom som läst dessa innan de valt att gå ner som adepter i nya inkarnationer. 

Med dessa ord, vill menas att dina inre eldar lättare väcks av sol och värme och underskön natur, så som det klimat du nu befinner dig i under denna inkarnation. De årstider som finns där har du valt att uppleva och främst att få tröst när det råder sommar. Valet innefattade att uppleva vinter, så förstå att det finns en mening med ditt val och vet med dig att du tar med dig allt detta tillbaka till Källan för att återge det i dina verk när den tiden kommer”…

Se där, det var ju kanske inte oväntat att det var ett val då… men jag har ändå svårt att gilla eller ens förstå meningen med kyla och det karga i det, förhoppningsvis hinner jag få någon slags kontext av det innan det är dags att vända tillbaka hem till Källan.

Med ljus,

Boel

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke