Total tillit – “en beskrivande dröm”

0

                                 Energibalanseringens totala krafter

“en dröm om kontakten med Källan och total tillit”

I natt drömde jag om hur jag färdades genom galaxer och stjärnkonstellationer och hur jag badade i de allra ljuvligaste färgerna man kan tänka sig. Jag fick lära mig hur varje färg vibrerade och hur den balanserade upp min kropp, främst genom de större huvudchakrorna men även genom mindre många mindre chakror i kroppens system och i aurans system. Jag kommer ihåg att jag i mitt halvdåsiga töcken, i sömnen, upplevde en genuin glädje och harmoni inombords. Jag blev ett med alltet och Källan och kände en tillhörighet och trygghet, jag var sammanlänkad. Jag upplevde ingen rädsla utan snarare en magi av vilka krafter jag har inom mig, runt om mig och överallt om jag bara vill…Jag ville inte lämna detta tillstånd av ovillkorlig kärlek, en generös vilja av att dela med sig till mig av denna unika och kraftfulla energibalansering genom färgspektras i ett universellt tillstånd.

Kanske är det här en effekt av att min 21-dagars healing med Zoe är till ända, sista gången är idag, eller var inatt för min del, då den totala sammansmältningen befästes. Jag tror det i alla fall 🙂

Vid något tillfälle under min dröm vet jag att jag försökte använda mina händer för att heala…när jag hörde en röst som sa “du behöver tro att det fungerar, lämna över, tro och ha tillit till att Källan och den ovillkorliga kärleken finns i överföringen”. När jag kände den känslan, övergick jag i ett starkt vitt strålande ljus och det kom färgkaskader från mina handflator – när jag blev medveten om detta och tänkte wow, vad häftigt! – så försvann allt och jag var plötsligt tillbaka i min kropp i min säng medveten om att jag ville tillbaka till drömmen  till varje pris och fortsätta magin…

Som Reiki Master, har jag upplevt många fantastiska healing-ögonblick, då jag också kopplar upp mig på Reiki-kraftens energier. Jag tror att healingen i sig är den samma oavsett vad man väljer att kalla den, förutsatt att den sker i ljus och kärlek och utifrån det bästa för alla inblandade. Som sagt har jag haft många “wow-känslor” och magiska ögonblick under healigsessioner och när jag tänker tillbaka på dessa tillfällen blir jag medveten om att jag har varit uppkopplad på ett annat sätt som inte handlar om Reiki eller andra benämningar utan att jag faktiskt har överlämnat mig till kanske “Källan” och den ovillkorliga kärleken som jag har känt kontakt med i mitt hjärta i fullständig tillit.

Jag påstår inte att Reiki eller andra benämningar av healingarbete är fel på något sätt, det jag säger och beskriver är min upplevelse av något unikt och magiskt som jag vill dela med mig av och som jag tror att vi alla har tillgång till om vi bara vill och tror. Och det bästa av allt – det är gratis! Det kostar inte mer än din medvetenhet och tillit till att healingkraften finns och att du kan nå den via Källan. Självklart behöver man göra ett genuint arbete med sig själv i att rena sig från fysiskt och emotionellt skräp, både karmiska och blockeringar av olika slag och öppna upp dig för den ovillkorliga kärleken som finns i kontakten med Källan. Men det är väl detta arbete som är livet, eller?

Jag hoppas att jag kan behålla den här känslan som nästan brinner i mitt bröst av magi och samhörighet och fortsätta ha kontakten med den här “nygamla” förmågan som jag tror att jag har arbetat med i någon tidigare inkarnation. För oavsett vad som utkristalliserar sig av denna dröm så är jag beredd att fortsätta att jobba med mig själv för att överlämna mig i total tillit till det som komma skall.

Med ljus,

Boel

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke