Kanaliserat budskap om kärlekens ljus i hjärtat

0

Kärlekens ljus och vägledning i ditt hjärta

Den enda vägledningen du egentligen behöver i alla val, utifrån alla känslor och i alla situationer…

Hur kommer det sig, att denna enkla vägledning, helt utan kostnad och alltid tillgängligt är så svår att följa och ta till sig?

Jag ställer just den frågan till min vägledare och som vanligt inom citattecken och med kursiv stil finns svaret nedan:

käraste, det här fenomenet verkar vara det som är mest utmanande för alla adepter som väljer att gå ner i sina nya utmaningar och liv. Det finns en tendens att kopplingen eller länken med källan tillfälligt försvagas eller snarare förändras vid nedkopplingen till den kropp som själen ska födas i. Nya känslor som adeptens själ fylls av som tomhet och ensamhet som inte existerar i Källan. Upplevelser av att inte känna sig hel, att vara frånkopplad något större är något som adepter talar om som återvänder och som de arbetat med under sina liv… Den väg som leder till ett sammanhang av att tillhöra existensens vibrationer är just vägen via det fysiska hjärta. I det fysiska hjärtat finns det ljus, den kraft som förenar adepten med Källan, ett frö av ljus som minner om den vibration och existens av villkorslös kärlek som finns i Källans dimension”…

…”meditation är ett sätt att nå fröet av ljus, en kommunikation med ditt inre och en länk till Källans villkorslösa kärlek. Sanningen om hela existensen finns i djupet av det fysiska hjärtat. Att vara i stillhet och finna lugn är ett behov som hjärtats inre ljus växer av. Hela adeptens varelse ljusfylls när kontakten inåt sker och när den kontakten sker har adepten tillgång till sanningen genom den länk som tidigare tillfälligt försvagats vid tillblivelsen. Ett av uppdragen för adepten är att återupprätta länken och kopplingen till Källan”…

…”det är de olika dimensionerna mellan existenserna som gör att den här länken tillfälligt verkar försvagad. Det kan liknas som ett skikt av svårgenomtränglig massa. Här finns även den mörka frekvens som många av ljusarbetarna nu arbetar med att luckra upp under frekvenshöjningen som sker i den Jordiska sfären”…

…”kontakt med hjärtats frö av ljus och den länk till Källans villkorslösa kärlek i kombination, kan liknas vid den typ av motion eller träning för den fysiska kroppen som kan ge träningsvärk. Samma typ av träningsvärk kan hjärtats ljus liknas som, en träning som behöver göras om och om igen för att kunna känna länken och kontakten. När detta sker kan upplevelsen bli oemotståndlig och glädje och ljus fyller hjärtat med kraft och kärlek, kontakten är återupprättad”…

Så om jag förstår rätt så gäller det att våga vara i vårt hjärtas ljus och stråla som de ljus vi är för att skingra mörkrets kraft genom att ha kontakten inåt. Träningsvärken som vi upplever kan då liknas till den hjärtliga känslan som vi uppfylls av och som jag ibland kan känna som en övervälmad våg av ovillkorlig kärlek så att jag nästan blir lite rädd och ändå så otroligt trygg i mig själv och vad jag vill och vad jag står för. Efter hand så upplever jag att just den här känslan skapar trygghet och ju oftare jag har kontakten med mitt hjärtas vägledning desto oftare kan jag landa i den i vardagens måsten och krav och ha tillgång till den inre kraften. Så ta och ha kontakt med hjärtat ofta och gör det dagligen. Där i den kontakten försvinner Egot!

Med ljus,

Boel

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke