Närvaro

0

Upplev känslan och fyll dig  av  en närvaro kring dig hela tiden som vill dig väl och som älskar dig villkorslöst. Tänk att ljuset som omger dig är fyllt av välvillighet och fyller dig med harmoni och skön balans. Att ljuset även går in i din kropp och healar och läker det som behöver läkas.

Bildresultat för änglabilderDu är aldrig ensam oavsett vad! De finns där både dina skyddsänglar och dina vägledare beredda att hjälpa dig närhelst du ber om dig. Självklart kan de inte förändra eller påverka dina livsval som du beslutade att du skulle lära dig innan du valde den här inkarnationen utifrån den fria viljan. Däremot kan de skänka dig villkorslös kärlek, harmoni och balans i svåra situation om du ber om det.
Att våga förlita sig på att det finns en högre välvilja som går med och i jämte dig alltid oavsett…är helt underbart, eller hur?
Vissa saker ska vi klara av själva men när vi känner sorg och lessenhet inombords så gråter änglarna också och vill hjälpa till att lätta på känslan och ge hopp.
Nästa gång du känner dig ensam, be om tecken och verkligen lyssna in med alla dina sinnen och du ska upptäcka att du inte är ensam. Kanske förnimmer du någonting i din närhet, en närvaro eller en känsla av att du inte är ensam. Be om råd och lyssna in svaret du får – släpp all logik och tankar på att det inte kommer att komma något svar. Ha en öppen inställning och bara lyssna, ha tillit!
Slappna gärna av om du kan, genom att ta tre långa, djupa andetag och släpp ut spänningar och stress.
Lyssna nu in med din inre hörsel, vilka svar som kommer. Kanske förnimmer du ord, känslor eller behov av att göra något…
Följ din inre vägledning från dina skyddsänglar och guider!
Förstå också att följa utifrån det goda och bästa för alla inblandade. Det är inte meningen att du ska skada eller göra någon annan illa, i sådana fall är det inte råd från dina skyddsänglar eller guider.
Jag har och känner full tillit till att lyssna in och känna in både i djupet av mitt hjärta och den inre vägledningen som kommer till mig från mina guider och skyddsänglar. Den villkorslösa kärleksfulla brisen som j omger mig när kontakten mellan våra världar uppstår är magisk. Bara att i alla fall stanna upp, andas några andetag, lyssna inåt och vänta in både sig själv, själen och vägledningen gör att jag inte gör förhastade saker alla gånger. Även om jag också gör det ibland 🙂
Tänk om vi alla vågade, kunde eller ville börja dagen med att ta in oss själva, kontakten med vårt inre och den inre vägledningen – ja, det skulle vara spännande. Jag tror vi är på god väg från Egoeran till Själseran och omställningen som detta medför kommer att göra vår värld och vår tillvaro mer njutbar att existera i. Så lyssna inåt och ta till det som kommer i kärlek och med ljus.
Med ljus,
Boel
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke