Tio vanliga uppstigningssymtom

0

Är du som jag nyfiken på det som sker just nu med uppstigningen och vilka symtom du kan uppleva i samband med detta. Som jag förstår det så innebär det att vi går in i en annan dimension det vill säga vi går från vår tredimensionella verklighet till en femdimensionell verklighet. Detta har med vårt andliga uppvaknande att göra eller den uppstigningsprocess som pågår. Det finns många som har fått till sig information om det som händer och jag har fått till mig en del. Det är så att man får till sig på den nivån man befinner sig, en del får till sig enorma mängder information och olika aktiveringar, till exempel DNA-aktiveringar, vill du veta mer om dessa vill jag hänvisa dig till Zoe the lightworker som har mycket information om den delen.

Jag har frågat mina guider om detta med uppstigningssymtom och det handlar om många olika saker.

Vår  fysiska kropp håller på att omställas och vi får mer och mer kontakt med den villkorslösa kärleken och går från dualism till ett vi-tänk.

Vi blir lättare när vi fylls med den villkorslösa kärlekens ljus och inte lika tyngd av olika energier som vi varit. Det innebär att vi har ett större behov av att jorda oss och förankra vår kropp i moder jords energier.

De symtom som jag fått till mig är bland annat följande:

  1. Man kan uppleva missesförlust när vi så att säga “pendlar” mellan dimensionerna.
  2. Man kan uppleva värk som flyttar runt i kroppen på ett obegripligt sätt, dessutom kan man uppleva huvudvärk eftersom kronchakrat påverkas.
  3. Man kan känna en ökad känslighet bland människor, ljus, synintryck, ljud och liknande.
  4. Man kan uppleva att det kittlar i händer och fötterna när dessa chakror ställs in.
  5. Man kan uppleva öronbrus eller ringningar när öronens chakror ställs in.
  6. Man kan uppleva tryck i bröstet, hjärtat kan slå extra slag när den villkorslösa kärleken förankras.
  7. Man kan uppleva oro, svårt att vara still och känna obalans som om man inte känner igen sin kropp.
  8. Vaknar ofta mellan ett och fyra på natten utan anledning, ofta med en sifferkombination på klockan som 0101, 222, 333 eller liknande.
  9. Man kan höra musik fast det inte är någon radio eller liknande på.
  10. Man söker nya vänner och likasinnade.

Jag vill också påpeka att man kan inte alltid bara säga att det är uppstigningssymtom, lyssna på din kropp! Är det symtom som inte går över eller blir värre så ska du ju givetvis söka läkare eller akuten.

Som sagt lyssna på din kropp och följ dennes råd, ät bra, drick mycket vatten och vila mycket. Var i naturen, gärna vid vatten och skog där du får mycket healing. Glöm inte bort att du också mår bra av att ha roligt!

 

Med ljus,

Boel

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke