Änglabudskap till oss ljusarbetare 10 juni

0

  Jag använder orakelkort från Doreen Virtue i mina cirklar och konsultationer och de är så träffsäkra.

Tänker dra ett eller flera kort för den här söndagen den 10 juni för oss ljusarbetare…

Rochell

“Eftersom du hedrar och följer ditt hjärtas vägledning kommer välstånd till dig nu”

Du har universums stöd helt och fullt när det gäller hur du ska finansiera det du vill nå ut med, du kanske står i begrepp att starta upp ett eget företag eller liknande och funderar över hur du ska kunna leva på detta. Rochell menar att de jordliga negativa energierna som omger pengar kommer endast från egot och de mänskliga sinnena. Universum ser pengar som utbytesenergi, vilket innebär att när du följer ditt hjärtas vägledning i villkorslös kärlek kommer du att möta och få ta emot det du behöver. Det behöver inte betyda att du är naiv eller kastar dig handlöst ut i en osäker framtid, självklart ska du ordna dina finanser men lägger du en högre kostnad än nödvändigt så är det effekterna av den handlingen som du får tillbaka och det kan innebära att du utifrån den jordiska negativa energin kring pengar, undrar hur du ska klara dig och överleva.

Universum vet att vi behöver materiella nödvändigheter, som till exempel tak över huvudet, tryggheten i att kunna betala våra räkningar, känna lycka, ha en säng att sova i och mat på bordet. Rochell menar att vi blivit blockerade  i det förflutna genom skuldkänslor eller andra negativa känslor när det gäller finanser. Denna ängel kommer att hjälpa dig att helas och släppa taget om dina negativa associationer omkring pengar. Detta för att du ska kunna hjälpa fler människor, ju mer du tillåter Rochell att ge till dig desto mer kommer  du att kunna ge andra behövande. Du kommer att kunna manifestera alla dina behov så småningom och möjligen i en nära förestående framtid ju mer du släpper in och låter Rochell hjälpa dig.

Jag tycker att det här är en underbar lek att jobba med, detta budskap tror jag är något som alla ljusarbetare behöver få till sig. Sannerligen är det svårt att våga tro och satsa på sitt kall och ändå har vi så många andliga hjälpare vid vår sida som bara vill bistå oss. Hur vore det om vi släppte det där Egot och bara utgick från vår inre tillit och den villkorslösa kärleken som vägleder oss i vårt hjärta? Skulle vi kunna släppa all jämförelse och status med andra till förmån för vårt uppdrag? Att vara försäkrad i och ha tillit till att vi får det vi behöver? Betalar det våra räkningar? – ja, utifrån detta budskap så tolkar jag det så. Samtidigt är väl frågan: har vi mer än vi behöver? Alltså “har vi samlat på oss mer än vi kan tugga och äta upp“? Behöver vi allt som vi har konsumerat?

Jag säger inte att jag lever så här, jag älskar att shoppa då och då men av någon anledning är jag inte lika lycklig när jag packar upp mina påsar som jag var i affären när jag köpte prylarna…är inte det lustigt?! Kanske är det denna jordiska negativa energi som Rochell pratar om…det vill säga vilket förhållande jag har till pengar…behöver jag allt det där som jag shoppade? Jag älskar verkligen också att köpa saker som jag ger bort men det är inte alltid som det är just saken som uppskattas utan snarare handlingen: det vill säga att ge.

I mitt livs ekorrhjul, står jag också i begrepp i att bryta mig ur den vardag som jag levt i så länge. Det som kanske inte gör mig så lycklig men som ger mig pengar till hyra, mat och kläder bland annat. Detta med inkomst är viktigt. Vi har gemensamt skapat villkor för att undvika avhopp från ekorrhjulet. Samtidigt har jag en inre längtan av att få göra det som jag verkligen brinner för. Det jag gjort på fritiden under många år genom att möta andliga sökare och ge medial vägledning, erbjuda kurser i andlig utveckling, healing med mera kallar mer och mer. Jag tror också att vägen hit till detta vägskäl har pågått länge och allt pekar på att det är dags nu…allt förutom hur det hela ska finansieras 🙂 Så frågan är om jag följer mitt hjärtas vägledning, litar till att universum bistår mig…kastar mig handlöst ut i en massa frågetecken eller har jag fel fokus? Kanske fokuset ska vara på min inre eld och det jag brinner för och låta det komma istället för det jag vill undvika och det jag är rädd för det vill säga att inte klara mig ekonomiskt.

Tack Rochell för ditt budskap, så här arbetar jag med dessa underbara orakelkort. Jag problematiserar budskapet och vänder ut och in på det och till slut inser jag att det är själva budskapet som jag till sist ändå kommer fram till 🙂

Med ljus,

Boel

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke