Utan ljus finns ingen skugga – sprid ljus!

0

Sprid ditt ljus!

Det sägs att skuggan inte kan existera utan ljus, så om du är osäker – testa om du har en skugga!

Har du en skugga – ja, då kan du vara säker på att det finns ljus.

 

 

Ta ner ljuset ner genom själens stjärna, strax ovanför ditt huvud (ca 20-30 cm). Där finns kontakten med den universella nivån, föreställ dig att den här stjärnan öppnas upp när du tar kontakten och sprider sitt ljus till ditt kronchakra. Ta ner ljuset i din energikanal/chakrapelare och fortsätt hela vägen ner till ditt baschakra, vidare ner genom benen och fötterna ner till Moder Jord.
Sprid det här ljuset, den här villkorslösa kärleken som du får in i ditt hjärta när du upprättar kontakten. Var det här ljuset, lev ditt ljus och din sanning. Låt den villkorslösa kärlekens ljus hela dig och ditt system låt det balansera dina chakror så att de vibrerar på en ljusklar frekvens. Tillåt ljuset att ta hand om all negativitet som du kanske har plockat på dig och inte längre behöver. Fyll dig med detta ljus som kommer från de högre sfärerna och pulserar utifrån en villkorslös kärleks puls. Ta emot och njut! Sprid det genom att bara vara den du är, i sanning och okonstlad. Det finns ingen anledning att förställa sig längre, våra hjälpare/vägledare/änglar och ärkeänglar/Mästare och högre upplysta väsen älskar dig precis som du är och som du kom hit, det vill säga du behöver inte spela någon roll eller agerar på ett visst sätt. De tar heller ingen notis till om du är fattig eller rik, gammal eller ung, vacker eller ful. För dom spelar endast du en stor roll, den du är i sanningen och i den villkorslösa kärleken ljus. Var som den du innerst inne vill vara och som du vet att du saknar att vara utifrån ditt hjärtas kärleksfulla källa.

När vi är i det här kraftfulla ljuset, har vi kontakten med vårt ursprung –  med Källan. Så tvivlar du fortfarande? Gör inte det, vi är omringade av kärleksfulla krafter som bara vill vårt bästa.

Ibland sprider sig negativa krafter i vårt ljus, det är kanske ofrånkomligt men ju mer eller desto oftare vi tar den här kontakten och är och agerar utifrån Källan och den villkorslösa kärleken, i sanning och okonstlat desto mer ljus kan vi sprida. Just nu behövs mycket ljus över Moder Jord och den värld/planet vi lever av. Använd dig av ditt eget sätt att sprida ljus eller gör som ovan, huvudsaken är att vi gör det och att vi sprider ljus. Att vi sprider glädje, hopp och kärlek. Det är krafter som det negativa inte kan stå emot, jag lovar!

Börja med att sprida ditt leende, din kärleksfulla blick – se det som händer, se den du möter och bry dig! Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Tillsammans blir vi starka.

Jag kommer att ta lite ledigt från bloggen under cirka en vecka nu. Ibland behöver jag komma bort från all mediebrus men oroa dig inte snart hittar du mig här igen. Mina sociala batterier behöver laddas med mycket ljus nu.

Med ljus,

Boel

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke