Frekvenshöjningens påverkan på energierna under juli

2

Hur känns det i energierna nu när Juli månads frekvenshöjningar har påbörjats?

Har fått till mig av mina vägledare att det är mycket energier i omlopp just nu och att många kanske kan uppleva att känslor och annan påverkan fördjupas under den här månadens perioden. Därför vill jag dela med mig till er.

Detta beror bland annat på att flera av oss ljusarbetare just nu har fått tillgång till djupare kunskap om sina uppdrag här på jorden och flera av dom har även fått så kallade “nycklar” att börja använda som påverkar höjningen. Om jag förstått rätt så verkar inte alla ha kunna justera sina nyförvärvade kunskaper, vilket de troligen kommer att kunna göra under den  här månaden, det innebär att det är ovanligt mycket energier i omlopp just nu.

Eftersom den här höjningen gör att många väckts i sina ljuskroppar, alltså har fått tillgång till nygammal kunskap som legat dold i deras ljuskroppar, så att de kan börja använda sin kunskap. En del av oss ljusarbetare är lite ringrostiga, sedan vi använde kunskapen senast och det gör att vi kan ha glömt vilken påverkan våra verktyg har på alltet och tent holistiskt. Med tanke på att vi går från en dualistisk tillvaro till en mer holistisk syn, där allt blir ett vi, så har allt som vi gör en påverkan på alla. Så varje god tanke du sänder ut, påverkar alla. Varje leende du ger, påverkar alla och så vidare. Innan har dina gester kanske endast påverkat dig eller de som är berörda just då.

Så när vi nu börjar “spexa” 🙂 med dessa nyfunna verktyg, så påverkar det allas energier. Så en liten uppmaning till oss är att vi ska vara lite sparsamma med hur vi hanterar våra gåvor just nu, tills vi får mer information om vad det mer specifikt är vi ska göra. Den informationen kommer att komma men vi behöver gå in i våra hjärtans sanna villkorslösa kärlek och förstå informationen därifrån. Så lugna ner vårt system, meditera och ha tillit och tålamod.

Själv känner jag av detta som händer bland annat genom följande:

 • enorm trötthet
 • ömhet i kroppen
 • sockerdrickskänslor i kroppen
 • snurrig och yr
 • ser/förnimmer saker och i nästa stund är de inte där
 • ser energier tydligare
 • svårt att andas
 • svårt att sova
 • håglöshet
 • längtan efter ensamhet
 • känner mer glädje av naturen
 • vill äta nyttigare
 • mer empatisk
 • känsligare över lag
 • en inre längtan efter något…
 • med mera med mera…

… och då är jag en frisk person med HSP och fibromyalgi, båda dessa har blivit mer påtagligare just nu trots att värmen över lag gör att fibromyalgin blir bättre. Så mitt tips är följande, har du semester under juli månad så försök att ta det lugnt och boka inte inför mycket, vila, ät bra och framför allt drick mycket rent vatten men citron i.

Med ljus,

Boel

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Tack Boel för inlägget, känner igen alla punkter. Trott att jag har brist i kroppen eller tar ut mig för mycket och dränerar min energi, jätte bra med dessa inlägg som förklarar på ett ingående sätt.

  • vardagsljus on

   Hej Sandra och tack för din kommentar <3 Det gör mig så glad att höra att du kan ta till dig informationen som jag fått förmånen att förmedla. Försök att stå ut och kom ihåg att gå till läkare om du känner att det inte går över, det kan ju vara någon form av brist också! Kram

Lämna en tanke